lørdag 20. september 2008

Mania Runway

ScrappeMania skal arrangere en stor høstutfordring som vil gå samtidig med de faste utfordringene våre; nemlig Mania Runway!

Konseptet er nesten det samme som Project Runway - tv-serien som gikk på tv3 for en stund tilbake, som gikk ut på å designe klær.

* For å være med på denne konkurransen må du melde deg på via mailen vår; scrappemania@gmail.com
* Ta med navn, nicket du bruker på blogspot og link til din blogg/personlige galleri i mailen
* Påmeldingsfristen er fredag 3. oktober
* Det blir 7 forskjellige oppgaver som går over 7 uker.

Mandag 6. oktober starter det hele!
Da legger vi ut den 1. oppgaven, og de påmeldte har 6 dager på seg (til lørdagen nå altså) til å levere bidraget sitt på mail til oss (scrappemania@gmail.com). Rekker du ikke fristen er du automatisk ute av konkurransen. Bidraget skal ikke publiseres noen steder, for det skal nemlig vi gjøre her på Runway Showet på søndagen. Her legger vi også ut alt annet som har med denne konkurransen å gjøre framover. Så husk å legge denne også til blogglisten din.

Oppgavenes innhold kommer til å variere veldig, og vi kan stille mange rare krav til dere. Obs; du må ha tilgang til en fotoprinter for én av utfordringene.

Du kan delta uansett hvor erfaren du er og uansett hvor lite scrappesaker du har liggende. Vi dømmer etter hvordan oppgavene blir tolket, og hvor kreative dere har vært med det utgangspunket. Og sist, men ikke minst, så vil vi at dette skal bli noe gøy for alle som vil være med!! :)

* For hver oppgave blir det kåret en vinner, i tillegg til at det skal stå én stor vinner igjen til slutt.
* Alle vinnerne får premie.

Make it work!!


Hei igjen scrappere!

Har bare litt mer info til dere. På grunn av tilbakemelding fra flere, så har vi flytte innleveringsfristen til lørdagen, midnatt. Én dag ekstra altså - og det er en dag i helgen. På søndagen har vi Runway Show, og viser fram alle bidragene som har blitt levert inn.

1 kommentar:

Hilde sa...

Flott! Dette gjør det nok enklere for mange å delta.

Jeg gleder meg!!